Selamat Datang Ke Blog Rasmi INI KISAH SI BUDAK HAFIZ BUNCIT Pada Kawan2 Yang Berkunjung Or Terlalu Kat Sini.. Sila Lah Follow Shye yek!!!

Mereka Follow Shaye..Anda??

Sunday, April 11, 2010

Keep It Up Bro!

hye all..salam semua....fuhhhh!!rini sgt2 la memenatkn jiwa dan raga aku..
perhhh!!haha...
dr pg smpai ke petang asyik kua je..petang ke?
?ahha..malam kowt..kui2..rini aku
pergi melepaskn segala tension2
d kepala otak aku ini..ahaha.
.so rini dr pg smpai ke ptg..aku berada di pusat bowling..
rini ade training ntuk sukma n MSP..
so puas training dr pg smpai tgh ari..
tup3.. ade famili ni dtg.. 2 keluarga yg mempunyai jumlah ank2 kecil seramai 5 org..ahaha..aku xkisah la kn..ko nk bwk ank ke pe..tp yg aku hangin gler..
die leyh lpskn ank2 die kt lane 2.. mane la tau tibe2 aku bling bola terlepas..xke terkena anak2 mereka? kang xpasal2 aku kne saman..cukup
la sekali..aku xnnk lg..thn aku pgl lane marshall..dak uh kate..
"bang..dh jenuh dh bgtau..tp degil..kasi kena je anak die tu..baru die tau"
..dlm ati aku..yela ko..kalo ank die kne..aku la yg tngg..bukan ko..
hahaha...so abis la cite 2..but at the same time..
bola bowling kesayangn aku... pecah cikit kowt!..
so telah d hntr ke wad icu ntuk rawatan lanjut..huhu

ok..so skrg cite ttg seseorng.. si dia!ahah..aku xtau la..
dh bermacam2 cre aku wt..bermcm2 taktik aku cube..
tp xle2 gak takel die..aku xtau la samada aku dh dpt tambat hati die ke blum..
tp ntah...kali ni aku rase.. perjalanan yg plg mencabar dlm usaha aku mengorat seorang yg di kenali sebagagai gadis..ntah kenape die ni laen sikit..agk sukar yek..but aku suke.. aku suke kn cabaran..like she say.."just follow the flow"..so now..i will follow the flow..hahaha...
n aku akn cube sedaya upaya aku smpai ke titisan yg terakhir..wah2..aku dh mcm nk pergi berjuang pown ade ni..awahaha..pape pown..KEEP IT UP BRO!

2 comments:

Ieeko. said...

Rolf rolf!


Susah eh nak dapatkan girl tu?

Peerggghh, good luck Hafiz!! :D

Mr Kaibba said...

chaaaaakkkkk!!haha

yup2..agak susah la..
ni semua sbb ade org yg xberguna telah membekukan hati die...

adoh!..xpe2..i will melt her heart!haha