Selamat Datang Ke Blog Rasmi INI KISAH SI BUDAK HAFIZ BUNCIT Pada Kawan2 Yang Berkunjung Or Terlalu Kat Sini.. Sila Lah Follow Shye yek!!!

Mereka Follow Shaye..Anda??

Monday, August 22, 2011

Rarely Update =)

Assalamualaikum

minggu ni aku akan jarang meng "update" entry
disebabkan minggu ni jadual aku terlalu pack !
dlm sehari ade dlm 2 ke 3 test yg perlu aku tempoh ! .
yeppie ! 2-3 test sehari ok beb !
korang ade ? kalau ade same la nasib kita .
dh la mood RAYA dh datang ni.
tapi ape kan daya . nasib aku sbgai seorang mahasiswa.
so terima jela dgn redha.
ni pon update entry sbb kepale otax aku dh biol
dok bace subjek PENGAJIAN MALAYSIA !
sejarah beb !ingt dh leyh tinggal2 sejarah ni.
masuk2 degree kene amik lagi ! haish
ok la ! aku nk smbg belajar !

---------------------------------------------------------------------------------
*kalau korang pandai , sile jawap soalan2 aku ni :

1) bile portugis menjajah Tanah Melayu?

2) Bila british menjajah Tanah Melayu ?

3) Bila Inggeris menjajah Tanah Melayu ?

4) Bila Jepun Menjajah Malaysia ?

---------------------------------------------------------------------------------



Assalamualaikum =)

4 comments:

Namee Roslan said...

hehe, takpe jarang update asalkan update. tak lah blog ni mati nanti :) apa2 pun saya akan terus terjah bila ada entry baru dr kamu okay! :)

belajar rajin2 okay :)

aRa ❤ aFiq™ said...

gud luck ngn test.. ;)

En. Muncit said...

@Namee Roslan

heheh .. insya Allah busy2 cmne pon akan tetap di update . nway thanks sbb sudi terjah blog ni =)

En. Muncit said...

@aRa ❤ aFiq™

terima kasih ara =)