Selamat Datang Ke Blog Rasmi INI KISAH SI BUDAK HAFIZ BUNCIT Pada Kawan2 Yang Berkunjung Or Terlalu Kat Sini.. Sila Lah Follow Shye yek!!!

Mereka Follow Shaye..Anda??

Thursday, August 11, 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah


beep beep. beep bep ..assalamualaikum semua. haha.
yeah ! rini aku nk wat entry ringkas sikit .
aku nk la join segment yg di handle oleh blog anif ni .
mcm best je g travelling ni.. haha.
so syarat2 dia aku kne tulis nama n hobi aku .

Nama : Hafiz Razak
Hobi : Menembak2 gambar (photography la) dan bermain bowling =)

so pada kawan2 yg nk join . boleh la join.
segmen ni terbuka pada semua warga lapisan masyarakat ..
heehehe .. so ape lagi. jom la join yok! heeee
klik kat sini ye . = BLOG ANIF =

so kawan2 yg aku nk tag ialah :
1) GULA HATI (LH)
2) FOLLOWER2 blog aku yg nak join =)


done ! heee !selamat mencuba kawan2 ! boleh la kita menambah kawn2 n bertukar2
pendapat ttg duni blog ni tak pon mengenai hobi masing2! JOM JOIN! heee. lupe nak ckp lak! tarikh tutup b4 22ogos 2011 ye kawan2!!

nota untuk GULAHATI : sayang ! jgn upe join tau ! wat entry utk ni . leyh promote blog awak yg tiyut cm awak tu .
love you! eheeeee

2 comments:

Sekamar Rindu said...

salam..

terharu saya awak adalah follower blog saya yang ke 4444..

terima kasih..

Abe Goreng said...

Menarik. nanti kalu ad mase abe join. :D

Koleksi Bedroom Yang AWESOME bangat!!!