Selamat Datang Ke Blog Rasmi INI KISAH SI BUDAK HAFIZ BUNCIT Pada Kawan2 Yang Berkunjung Or Terlalu Kat Sini.. Sila Lah Follow Shye yek!!!

Mereka Follow Shaye..Anda??

Tuesday, November 8, 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com


assalamualaikum..

fuhhhh ! lame dh aku rase aku tglkn blog aku ni..bnyk gler sawang2 nye..
berserabut aku tgk.. pada kawan2 follower aku sorry to say la..
agak busy ye kebelakang ni..yela..dh nak start final exam..so busy la incik izz kite ni
so korang amcm ? sihat ? aku sihat n bertambah2 sihat ni..yela kan..ade org yg jage
mesti sehat.. tak sihat nnt die lari pulak..muahahah =)
so hari ni aku pun tetibe rajin nk update entry ni
bukan sbb ape.. yg tersayang aku yg comel sorang ni..sape lgi kalu bukan LH. die tag aku utk 1 contest ni
aku tgk punye tgk.. tetibe aku berminat pulak..
meyh kite tgk banner contest ni




hah ! tu la die banner die ! comel kn ! tak pernah ade lg gmbr2 katun yg comel dlm blog aku ni
ni kire pesstttt time la aku letak gmbr2 comel yg gerak2 cmni
semata2 sbb nk meramaikan org2 utuk join contest dr cik PEN MERAH kite ni..
aku bukan la ape pon..actly sje je nk mencuba nasib ..sbb ta pernah join ape2 contest ni
lgpon kan aku pon baru je lgi dlm contest ni.. so far lps aku godel2 blog tuan tanah PEN MERAH . aku tetibe rase best la pulak bace entry2 die.. die ni pemurah jugak org nye..
selalu bg barang kat org..alhamdulillah la .. murah rezeki die kn.
orang nye pon boleyh tahan COMEL jugak la.
but for me . my WIFE lg COMEL..heheh.. =p
so kawan.. jom la join contest ni . sbb kita boleh merapatkan ukhwah sesame blogger
n dapat jugak mencuba nasib..mane tau tetibe beruntung ke kn..
so tu jela kot celoteh aku .. insya allah dlm mase terdekat ni aku akn up entry baru..
entry maniiisssssssssssss punye.. jgn lupe jengah ye !
burbye !

kawan2 ku yg comel sbb kene tag nan aku =)



nota untuk GULAHATI : sayang . i really love you ! saya sayang awak
saya akan doakan kebahagian kite k. insya allah =)

3 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

mekaseh la tag.. da join da.. hee :)

En. Muncit said...

heheh..same2 la..

Namee Roslan said...

good luck hey :)