Selamat Datang Ke Blog Rasmi INI KISAH SI BUDAK HAFIZ BUNCIT Pada Kawan2 Yang Berkunjung Or Terlalu Kat Sini.. Sila Lah Follow Shye yek!!!

Mereka Follow Shaye..Anda??

Tuesday, December 13, 2011

She is so beautiful ..

Assalamualaikum . fuh ! lame beno rasenye mak jah tak nulis kat sini .
rase rindu pulak mak jah kt sarang tebuan ni.
ape koba anak2 mak jah semua ? sihat2 belaka la hendaknye
hahah ! ok2 full stop. ape ke hal la pulak aku ber mak jah2 ni semua.. gile meroyan ape..
heee.. actly sje je nk kasi starting utk entry aku ni gempak sikit.. gempak ke ?
korang je la yg boleh judge dia gempak or not ! so how you holiday kawan2 ?
gempak tak ? aku punya holiday ? pehhh ! mesti la gempak beb !
hahah . ouh ya ! before aku tersasar n terlupa . aku nak wish bufday kt sum1 yg comel2 kiut2 miut sorang ni . hah ! agak2 korang sape beliau ?
she is so special to me ! opcoz la my baby boo ! yes ! my bucuk2 gitu..
hahah !

HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,

HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,

HAPPY BIRTHDAY TO BUSYUK PAPA ,

HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,




sayang . happy birthday . awak dh semakin tua ok skrg ni .
so sy harap awak akan lebih pandai menjaga diri awak ok .
and sy hope awak akan sentiasa berbahagia di samping famili tercinta dan juga saya.
sy mintak maaf sbb tak dpt bg awak kek tau . sy mintak maaf sgt2..
insyaALLAH satu hari nanti sy akan bg jugak kek kt awak
iloveyou <3




hehe.. yes ! birthday jatung pisang aku tu . so same2 la kite doakan keselamatan
dan kesejahteraan dia ok ? insya allah . ok back to the topic.
sempena nak menyambut bufday my bb ni . aku pon pergi la terbang ke melbourne ni .
semata2 hanya utk si dia yg tercinta . sgp ku redah onak dan duri..cewahhh ! ahah
actly aku sgt2 la hppy sbb tgk muka dia hppy je spnjg aku bersama dgn dia .
but aku mcm menghampa kan die sbb tak dpt nak belikan kek utk dia.
yela kan. kekurangan budget di situ. sayang.im really sorry . insya ALLAH akan datang sy akn buat yg lagi terbaik utk celebrate bufday awak ni k ! ILOVEYOU!



*some picture time makan kt seoul garden . mmg die suka amik pic aku . n dia sgt comel sgt2 mase ni ! aum2! love you my dear !




alhamdulillah . di samping celebrate bufday dia ktrg pon celebrate jugak our anniversary..
sweet tak ? aum2! kompem sweet ! pehh ! perasan lebih kot aku ni.
aku malas nak berceloteh panjang sgt2 sbb entry ni actly aku nk tjk kn muka2 dia n aku yg hpy bila ktrg spend time together.
so enjoy the picture. a picture can share us with a story.
enjoy !





as usual la kan. kitorg mesti akan spend time kitrg kt Tutti Frutti . yup ! tu tmpt kegemaran my bb yg comel ni ! aku sgp buat ape je asalkn dia hppy . so sweet tak die ? comel kan ! aku syg dia sgt2 ! so aku dh berjanji dgn diri aku utk jge die smpai akhir hayat aku nanti. insya allah =)


nota untuk GULAHATI : sayang . hppy birthday . post ni khas pa tujukan utk awak ! pa sayang awak sgt2 ! hope hari2
yg kite bersama tu akan tersemat dlm memori awak. ILOVEYOU <3

4 comments:

nuha zahari said...

untunglah mampu 'terbang' ke melbourne kann. hikhikhik. happy birthday kaka iparrr! :D

En. Muncit said...

*nuha zahari

ahahaha ! yeah ! mampu2..hehe
jeles lettew ! huuu

nuha zahari said...

aa, jeles leeerrr, tak mampu sampai melbourne lagik. ngahahaha~
*patut lah sanggup turun sp kan harituh kann. ngahaha~

En. Muncit said...

*nuha zahari

aiseh ! abg kamu ni pergi melbourne ok..bkn sp ! hahahahha ! !