Selamat Datang Ke Blog Rasmi INI KISAH SI BUDAK HAFIZ BUNCIT Pada Kawan2 Yang Berkunjung Or Terlalu Kat Sini.. Sila Lah Follow Shye yek!!!

Mereka Follow Shaye..Anda??

Sunday, August 14, 2011

Best Moment Ever ♥♥


tut tut . kedek kedek ! tut tut . kedek kedek ! assalamualaiku semua .
hai2 ..ape kabar ? pose tak rini ? kompem la puasa kan2.. heheh..
kalau ta puasa tu mybe perempuan la yek . sbb dapat ABC !
btol tak ? yeah ! lame ta menulis entry ni sbb aku pergi honeymoon
2 hari yg lepas. tu yg ta tertulis entry tu .
alhamdulillah . pagi tadi selamat smpai ke kolej .
heeee..
gambar sekadar hiasan shje !


entry rini nak la cite pasal pengalaman yg sgt2 best !
bersama yg tersayang . heee .
siyesly berbaloi penat lelah dr kl ke sp .
sbb dpt tgk muke GULAHATI sy .
and the moment yg paling di tgu2 bile tgk si dia
membawa kereta yg sgt comel amik aku kt cs !
sgt2 teruja ye time tersebut !
n for the first time aku berbuka bersama dgn dia dia pizza hut !
sgt2 romantik saat 2 ! first time buka same2 !
dan aku telah membuat si dia teruja seketika .
setelah memberikan dia sebungkus hadiah .
heee ! teruja ta sayang ! eee! lomo ! heheh
sgt2 suke tgk mule dia bila teruja .
tapi tibe2 muke dia masam.
sbb aku bukan bagi lomo . tapi filem lomo ! heee
sorry sayang! ekek .
thn pegi tgk wayang same2 cite zookeeper . sgt terbaik cite 2.
aku sgt2 suke ye kawan2 ! mmg best cite 2 ! rugi kalau ta tegok .
malam tu tibe la masanya utk bg hadiah yg sbnrnye .
alhamdulillah si dia sgt2 suka dgn hadiah 2 smpai ta terkata ape2.
sayang !happy 4 anniversary ! iloveyou !heee

moment bersahur bersama si dia pon sgt2 best !
dlm sejarah aku bersahur dgn kekasih hati aku .
ta pernah rasenye .hehe . sgt2 seronok !
esoknya kami pergi la berjalan2 di shopping mall .
meluangkan masa bersama sbb aku nk balik dh malam 2.
slps 4 jam kat shopping mall 2 .
aku bawak di g bazar ramadhan. siyesly sgt2 teringin nak g bazar dgn dia
alhamdulillah . tercapai impian aku !
thn lps tu kami berbuka puasa buat kali kedua di rasa mas
dan moment yg best gak bile dia belasah aku kt dlam tesco 2.
suke2 ! the moment yg aku takkan lupe smpai bile2 ! sgt2 romantik !
heee ! n tibe la masanya utk aku balik .agak sayu hati ni nak tglkn dia
risau kt dia sbb bawk kete sorg2 balik . dh la malam . jalan gelap lak 2.
tapi alhamdulillah dia selamat smpai .syukur .
bak kate orng. setiap pertemuan pasti ada perpisahan
mcm ktrg. jumpe n thn kembali berjauhan balik . tapi tape..
walaupun jauh hati kami ttp dkt . insya allah .
so for the 1st time aku naik keretapi dari sp ke kl sentral !
yeah! sgt2 seronok sbb dpt golek2 mcm panda !
n so sorry pada my wife ! sbb bnyk tnye kamo ttg keretapi ni.ahaha
aku selamat smpai ke kl sentral jam 6.00 pagi n aku selamat smpai
ke hostel jam 6.30 pagi . syukur alhamdulillah .
so tu jela coretan honeymoon aku .
nnt kalau aku jiwang lebih korang tana baca lagi entry aku kn.
ayat2 jiwang2 kt tmpt lain la..ahahaha .
n pada sape2 yg terasa geli2 tu. g main jauh2 ye..
ini blog aku suka aku la..ahahha!
ok la. . itu je.. assalamualaikum !


perkara yg 1st time aku buat hari tu :

1) berbuka puasa dgn yg tersayang
2)bersahur dgn yg tersayang
3)pegi bazar ramadhan bersama yg tersayang
4)naik keretapi ! heee

nota untuk GULAHATI : sayang ! thanks bagi peluang kt pa jumpe nan bu tau. thanks jugak sbb bg pa peluang berbuka n bersahur dgn bu. pa suke sgt2. pa takkan lupe bnda ni syg. thank k wat hari2 pa bahgia.loveyou =)

6 comments:

nuown said...

okay, pasrt saya takda.. wuu >.<

En. Muncit said...

aduh ! adik ni..
hmm..

Mr Laptop.ez said...

Gile ar..the most sweetest moment macam cerita korea; beli camera dalam hujan! HAHA

En. Muncit said...

muahahah ! terima kasih shbt sbb tmn aku g beli kamera 2 ..ahah

Namee Roslan said...

sweetnyaaa :D semoga hari anda ceria selalu :)

En. Muncit said...

@Namee Roslan

heee!biase2 je.. amin =) kamu pun