Selamat Datang Ke Blog Rasmi INI KISAH SI BUDAK HAFIZ BUNCIT Pada Kawan2 Yang Berkunjung Or Terlalu Kat Sini.. Sila Lah Follow Shye yek!!!

Mereka Follow Shaye..Anda??

Saturday, December 17, 2011

SEGMEN | Saya Ada Bakat Terpendam..hehe


Assalamualaikum . ton2.. kedek2..
aik ? knpe tak percaye ? aku boleh tulis entry lagi ? aku dh agak dah korang mmg takkan pecaye la..
aku pon actly tak percye. aku tulis entry ni pon actly nk ngisi mase lapang aku ni hah ! lagi pon aku baru join 1 group ni yg di hos kan oleh fiQ'Ra group  . so dorang ade buat satu segmen or kira cm satu aktiviti la . so korang nak tau ape aktiviti die ? meyh jenguk gambar kt bawah ni 


hah ! agak2 korang ape bakat terpendam aku ? hahah ! macam2 la weyh . tapi aku just nak bgtau korang 3 bnda je .. iye tiga je  ! yang 1st skali aku sgt2 suke utk main2 dgn DSLR ni . yup ! aku ade pasang niat utk jadi bakal  photographer . insyaALLAH. tapi gambar2 aku tade la mantop cam orang2 pro tu kan . biase2 jela. korang ade mase jom la like page aku ni HL Photography gambar semua simple2 je..meyh aku tnjk hasil karya aku kat korang yok ! jom2 tgk2 ! 





amacam ? ok tak gambar2 yg aku amik ? kalau tak puas utk tgk gmbr tu  klik je kt page aku tu k ?
so utk bakat yg kedua pulak yg mmg aku sendiri tak sure tu bakat ke tak . agak2 korang ape ? 
aku ade bakat menyanyi beb ! korang tak caye ? hahah ! aku pon tak caye sbnrnye..tiap malam aku nyanyikan utk si buah hati aku tu b4 die tido..sbb tu nyenyak je die tido ..hehhe
aku ade video siap . tapi aku malas la nk upkan video tu so meyh aku tnjk pic mase aku menyanyi utk 
universiti aku k..heeee..


hah ! aku la yg pakai baju kotak2 merah tu ! pecaye tak aku menyanyi ?muahaha ! mesti tak kan. ! 
so satu lg yg aku nak kongsi ialah bakat kepimpinan aku . bukan aku nak blgak or ape .
sbb aku yakin ini bakat aku . dari sekolah dulu aku dh menjadi ketua pengawas sekolah.
smpai ke tahap politeknik aku terlibat dgn pelbagai aktiviti sehingga kan aku menjadi ketua fasilitator bagi Minggu Suai Kenal bagi pelajar2 baru waktu adik aku Nuha masuk . lps tu aku juga merupakan Yang DiPertua JawatanKuasa Perwakilan Pelajar Politeknik aku dan Naib YDP JPP Politeknik SeMalaysia. bagi aku itu la bakat yg paling aku rase bersyukur . insyaALLAH kalau ade rezeki aku bercita2 nk mejadi PERDANA MENTERI . insyaALLAH . korang tak caye ape yg aku ckp ek? meyh2 aku bg gmbr..hee



gmbr yg last ni best ! mase hande dak2 baru kan ! so aku rase bersyukur sbb ade bakat2 cmni..
aku hope aku dpt gunekan bakat aku ni utk kebaikkan . insyaALLAH . dah2 .. tuan punye segmen suh tulis pndk2! aku tulis punye panjang !kang kesian tuan2 admin yg merpati dua sejoli tu nak bace kang . 
so sampai situ je la . burbye ! 


p/s: berminat nak join group tu ? meyh2 pegi LINK ni ok ?korang register la..FOC je ! yes FOC!
mane ade lg bnda FOC skrg ni kan ! so jom ramai2 join k !aku bukan nk tunjuk lagak ke ape . aku just nak berkongsi ape yang aku ade.hope korang jgn salah paham la pulak k. chow chin chow ! 

20 comments:

◕berlygerly◕ said...

cantek nya . berbakat lah you bro ~ best ~

Qyla said...

wahhhh . cantek gambar2 tu .
semoge jd photography berjaya yer nnt :DD

jom komen sini pulak.

sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

En. Muncit said...

# ◕berlygerly◕

heheh..biase2 je gmbr tu.. nway thanks =)

En. Muncit said...

# Qyla

biase2 je gmbr tu..thanks ..
moga2 doa tu termakbul la..amin ! hee
ok2 ..don worry !

Amirah Yasmin said...

cantiknya gambar tu, memang berbakat

nuha zahari said...

waahh, cantiknya gambarr. berminat lah nak jadikkan photographer majlis pertunangan nanti. boleh tak? AHAHAHA. aeeh, nama ssapa besar terang kat tengah tuh? haisyhh!


encik muncet <-- ketua fasi yang garang! >_<

Miera Akmalina said...

woww! mmg berbakat laa , cantik sgt pic tuu smua .. :)

En. Muncit said...

# Nuha Zahari

aik ? mcm tak biase je tgk gmbr2 abg ? boleh aje ! hahaha !name sape agi .. name si KECIK la !ahhaha .. sy tak garang ok ! sy tegas je ! ahah


# Miera Akmalina
heheh..tq2 =)

Pendamba Mawar said...

smarttttt

Joel Leslie said...

ambil gambar + menyanyi? wahhh hebatkau bro! :) keep it up! upload le video awk nyanyi :b jdi mcm En. Mimpi tu. hehehehe

jom terjah sya punya pula :) comment tau ->
http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/jom-reka-tagline.html

kusyi said...

cantekla gambar tu.. !! huhu..gudluck!

Zana said...

Pic tuu semua comeii hee berbakat nie :) Gud lux XD

nuha zahari said...

penat menengok dah gambar gambar tuhh. hehehe. kecik kecik ponn, ada orang sayang. ahakz~

good luck abang! :D

En. Muncit said...

# Pendamba Mawar

thanks bro =)

# Joel Leslie

hahaha ! bakat biase je tu .malu aih nak up2 video ni..ahah !

En. Muncit said...

# kusyi

thanks =)

# Zana

terima kasih ! insyaALLAH =)


# nuha zahari

eleh ! sape suh adik tgk ? hahah ! well !ahahhaha

AiRul said...

ahhh! cantiknyeee jeles tau!

komen sini yee
http://​blogkusuperstar.blogspot.com/​2011/12/​30-rahsia-tentang-wanita.html

Syieda™ said...

syieda suke pic yg ke-4 tu.. cantek!! nak curi la.. hahaha..



jom ke blog syieda =.= http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

Namee Roslan said...

good luck en muncit, gambar tu cantik ! :)

fiQ'Ra said...

wahhhh mmg hebat.. saya suka bakat yg photography tu sebab saya juga minat photography.. dan gambar yg ke 4 tu smart.. blur-sharp-blur.. pndai bermain dgn lens :) boleh buat duit juga bila jd photographer ni :) insyaAllah

liyana haniff said...

hello abang fasi ! heeeee. ade byk lg bakat tpendam beliau. nak kena korek lg nih! :P

#iloveyou en muncit! good luck :D